Kerst bierpakket : Merry X-mas To You (4 flesjes) - Zwarte schaal

Een bierpakket bestaande uit 4 flesjes bier met als tekst op de gepersonaliseerde bieretiketten 'Merry X-mas To You'

In een zwarte leatherlook schaal wordt een mix geleverd van Duvel, La Chouffe, en 2 flesjes Weyn bier. Het bierpakket is aangevuld met long chips in de smaak Cheese and Onions en een zak pindas.

Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. De hergisting op fles en een lange rijping, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.
La Chouffe is een ongefilterd blond bier en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.
Weyn bier is een verfrissend, vlot doordrinkbaar donkerblond bier. Zacht, licht bitter, fruitig en licht alcoholzoete afdronk waar de mout en hopsmaak van de 4 graan- en 3 hopsoorten tot hun recht komen. Weyn heeft goud in de European Beer Challenge in Londen en zilver in de Concour international de lyon gewonnen.

Het kerst cadeau wordt mooi verpakt in cellofaan zodat het helemaal klaar is om afgegeven te worden aan de bierliefhebber!
  • 27,50€
  • Excl. BTW: 22,73€

Gerelateerde producten

La Chouffe kerst bierpakket : Merry X-mas To You (4 flesjes) - Rekje

La Chouffe kerst bierpakket : Merry X-mas To You (4 flesjes) - Rekje

4 Flesjes La Chouffe met gepersonaliseerde bieretiketten met de tekst 'Merry X-mas To You' in een st..

27,00€ Excl. BTW: 22,31€